Verhuisbedrijf Australië

Groot Barrièrerif, de Outback en buideldierren. Australië heeft veel wat Nederland en Europa niet hebben. Uitgestrekte vlakten, culturele hoogstandjes in de prachtige steden en een fijn klimaat. Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met emigraties en verhuizingen naar Australië.

Ervaring in verhuizingen naar Australië

Zorgeloos Verhuizen betekent voor uw verscheping o.a. een deugdelijke zeewaardige verpakking van uw inboedel. Voor Australië komen daarbij de vele en strenge voorschriften over wat wel en niet mag worden ingevoerd in Australië.

Wij hebben jarenlange relaties met onze verhuis-partners in Perth, Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane, Cairns, Hobart, etc. Zij verzorgen in onze opdracht het transport van de container naar hun douane-loods en het lossen daarvan, de douane en quarantaine inklaring, het transport naar uw woning en het lossen en uitpakken van uw inboedel.

Deelladingen voor kleine hoeveelheden

Omdat wij veel verhuizingen naar Australië uitvoeren, kunnen wij kleine ladingen gemakkelijk meenemen. Heeft u een kleine zending die nog in één van onze containers past, dan maken wij graag een aantrekkelijke prijs voor u.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw emigratie naar Australië? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.