> Menu

MONITOR MONDIAL MOVERS EN KSO

Marcel de Waal, directeur Mondial Movers in Monitor [het magazine van Global Goals Europe, uitgebracht door KSO Nederland ] “Formuleren SDG’s is feest van herkenning”

In dit artikel gaat Marcel de Waal in op de maatschappelijke en duurzame bijdragen van Mondial Movers en haar leden. Met tal van initiatieven wordt door aangesloten verhuisbedrijven, waaronder Mondial Oostland Verhuizingen, invulling te geven aan de SDG’s (Sustainable Development

Monitor lezen? Klik op de download:

Het volledige artikel met Marcel de Waal, algemeen directeur Mondial Movers, over de invulling van KSO door de Mondial Movers verhuisbedrijven, vindt u op pagina 10.

Keurmerk sociale onderneming

Mondial Oostland Verhuizingen is sinds 2003 aangesloten bij Mondial Movers. Mondial Movers, het landelijk samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers, zet zich in voor de volgende SDG’s (Sustainable Development Goals):

In 2020 is onze maatschappelijke bijdrage en waarde is zichtbaar gemaakt met de uitreiking van het Keurmerk Sociale Onderneming. Om deze status te verkrijgen moet je aantoonbaar bijdragen aan de gestelde doelen van de Verenigde Naties en dat doet Mondial Movers en ook ons verhuisbedrijf.

Uitreiking Keurmerk Sociale Onderneming in 2020

Duurzaam verhuizen, circulaire economie en andere initiatieven

Naast het verhuizen van particulieren, zakelijke klanten, zorg- en onderwijsinstellingen verzorgt Mondial Oostland Verhuizingen ook beveiligde en geklimatiseerde opslag van inboedels, inventaris en archieven. Met de verduurzaming van ons wagenpark zet Mondial Oostland Verhuizingen zet zich in om CO2 uitstoot te reduceren en kunt u bij Mondial Oostland bijvoorbeeld ook elektrisch verhuizen. Ook dragen wij bij aan een circulaire economie, meubels die bij een verhuizing achterblijven, maar nog in goede staat verkeren, krijgen een tweede kans. Als erkend leerbedrijf bieden wij jongeren de mogelijkheid om een erkende opleiding te volgen. Werken wij samen met maatschappelijke organisaties en zien het als onze taak om minderbedeelden te helpen. Daarnaast werkt Mondial Movers samen met gemeentes om bijvoorbeeld Zero Emissie Stadslogistiek te realiseren.

Het streven is om onze branche en klanten te laten zien dat zelfs een vervuilende sector verschil kan maken in het verminderen van CO2-uitstoot. Wij zijn gedreven door planet en people, zonder ons te schamen voor het profit-deel van ondernemen. Wij willen laten zien dat het kán en daarmee ook anderen inspireren.”

Marcel de Waal, directeur Mondial Movers.

Meer over MVO en KSO

Mondial Oostland Verhuizingen draagt graag haar een steentje bij aan de maatschappij. Meer informatie over MVO en onze maatschappelijke initiatieven vindt u hier.

Gerelateerd nieuws:


Maatschappelijke en duurzame initiatieven Mondial Movers


Toenemende drukte huisraadbank en spullenbank


17 speelgoededoelendozen overhandigd aan stichting weggeefwinkel

Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen met zuinige motoren voor Mondial Oostland Verhuizingen Duurzaam en milieuvriendelijk verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham (Groningen)
Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen met zuinige motoren voor Mondial Oostland Verhuizingen