Menu

KSO-keurmerk

Eerder dit jaar mochten wij u vol trots melden dat Mondial Oostland Verhuizingen het KSO-keurmerk heeft ontvangen, juist ook gezien onze inzet als maatschappelijk betrokken organisatie. KSO staat voor Keurmerk Sociale Onderneming en volgt de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn 17 doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030Er komen thema’s als onderwijs, armoede, economie en klimaat aan de orde.

Invulling geven aan KSO

Mondial Oostland Verhuizingen geeft, samen met haar verhuisteam, op allerhande manieren invulling aan KSO en sociaal ondernemerschap. Als maatschappelijk betrokken organisatie dragen wij graag een steentje bij aan het verbeteren van de samenleving. Mondial Oostland Verhuizingen zet zich o.a. actief in voor:

  • Social return on investment: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Mondial Oostland de kans om aan het werk te gaan
  • Milieu: wij zetten ons in om overtollig meubilair een tweede kans te geven en bieden onze klanten de mogelijkheid om volledig duurzaam te verhuizen, met inzet van elektrische vervoersmiddelen en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. 
  • Sponsoring en vrijwilligerswerk: regionale goede doelen worden door ons bedrijf gesteund en medewerkers zijn actief in diverse vrijwilligersfuncties.

Video’s KSO-initiatieven

Mondial Oostland Verhuizingen is aandeelhouder van Mondial Movers (de landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland). Bekijk onderstaande video’s en krijg een indruk van KSO en de initiatieven.

Video introductie KSO: opleiding verhuismedewerker & elektrisch verhuizen

Video KSO: elektrisch verhuizen

Meer over KSO

Meer over KSO en de maatschappelijke initiatieven van Mondial Oostland Verhuizingen en Mondial Movers vindt u op de pagina MVO.

Download:

Maatschappelijk aandeel 2019

Gerelateerd nieuws: