Menu

KSO gecertificeerd

Mondial Oostland Verhuizingen is maatschappelijk betrokken onderneming en KSO-gecertificeerd. KSO staat voor Keurmerk Sociale Onderneming, door middel van de Global Goals Monitor (Sustainable Development Goals SDG’s van de VN) en een audit, uitgevoerd door een geaccrediteerde auditor, zijn de behaalde scores van onze organisatie bekeken voor de volgende drie pijlers: Mens en Arbeidsmarkt, Mens en Maatschappij en Mens en Wereld.

Op basis van deze scores is vastgesteld dat Mondial Oostland Verhuizingen zich maatschappelijk verantwoord opstelt in de samenleving.


Certificaat Sociale Onderneming

Dit certificaat is de bevestiging dat Mondial Oostland Verhuizingen aandacht heeft voor de menselijke maat en dat wij ons als Erkende Verhuizer en met onze medewerkers, inzetten om een betere en leefbare wereld te realiseren. Dat doen wij met verschillende maatschappelijke initiatieven.

Invulling geven aan KSO

Mondial Oostland Verhuizingen geeft, samen met haar verhuisteam, op tal van manieren invulling aan KSO en sociaal ondernemerschap. Als maatschappelijk betrokken organisatie dragen wij graag een steentje bij aan het verbeteren van de samenleving en onze maatschappij. Mondial Oostland Verhuizingen zet zich o.a. actief in voor:

  • Social return on investment: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij Mondial Oostland de kans om aan het werk te gaan
  • Milieu: wij zetten ons in om overtollig meubilair een tweede kans te geven en bieden onze klanten de mogelijkheid om volledig duurzaam te verhuizen, met inzet van elektrische vervoersmiddelen en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. 
  • Sponsoring en vrijwilligerswerk: regionale goede doelen worden door ons bedrijf gesteund en medewerkers zijn actief in diverse vrijwilligersfuncties.

Meer over KSO

Meer over KSO en de maatschappelijke initiatieven van Mondial Oostland Verhuizingen en Mondial Movers vindt u op de pagina MVO.

Download:

Certificaat Sociale onderneming.

Gerelateerd nieuws

Mondial Oostland Verhuizingen heeft keurmerk sociale onderneming
Keurmerk Sociale Onderneming


Mondial Movers: Keurmerk Sociale Onderneming voor Mondial Movers