Menu

Keurmerk Sociale Onderneming

Wij hebben van KSO Nederland het nieuwe KSO-certificaat mogen ontvangen.

Het maatschappelijk aandeel dat in 2020 gerealiseerd is heeft een totale waarde van
1.687.427, -! Een mooi resultaat, dankzij de inzet van 20 Mondial Movers verhuisbedrijven, waaronder Mondial Oostland Verhuizingen, is de waarde ten opzichte van 2019 flink gestegen.

Download Maatschappelijk Aandeel 2020:

De waarde van het maatschappelijk aandeel is een optelsom van het aantal uren vrijwilligerswerk van de medewerkers, het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de hoogte van de sponsoring in geld en waarde van middelen die beschikbaar zijn gesteld aan de samenleving.

Keurmerk Sociale onderneming [KSO]

Mondial Oostland Verhuizingen heeft keurmerk sociale onderneming

Voor het Keurmerk Sociale onderneming [KSO] worden de 17 Duurzaamheids doelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden, met het doel om de wereld te verbeteren en mooier te maken.  

Maatschappelijk betrokken

‘Directie en medewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen zijn maatschappelijk betrokken. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan het verbeteren van onze leefomgeving, ons in te zetten voor minderbedeelden en rekening te houden met het milieu,’ aldus Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen.

Jan vervolgt: ‘Met die reden zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke initiatieven. Zoals de Speelgoededoelendoos [Mondial Movers Foundation] en in samenwerking met stichting De Verhuisfamilie voeren wij geheel belangeloos verhuizingen uit, voor minderbedeelden zonder sociaal vangnet. Ook stropen medewerkers en directie regelmatig de mouwen op om vrijwilligerswerk uit te voeren.

Ons verhuisbedrijf heeft elektrische verhuiswagens, zo kunnen wij mensen duurzaam verhuizen, ons pand is voorzien van LED verlichting en wij zijn erkend Leerbedrijf.

Dit certificaat is dan ook een mooie erkenning voor de maatschappelijke inzet van onze organisatie en personeel.’

Meer over MVO en KSO

Wilt u meer weten over KSO en MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen? Neem contact op met één van onze adviseurs of lees meer op de pagina MVO.

Gerelateerd nieuws


Overhandiging Speelgoededoelendozen

Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen met zuinige motoren voor Mondial Oostland Verhuizingen Duurzaam en milieuvriendelijk verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen uit Kolham (Groningen)
Nieuwe MAN Euro 6 voertuigen


Monitor Mondial Movers en KSO


Keurmerk sociale onderneming 2019